4 handen massage

Vierhandenmassage is een ontdekkingsreis:

Een vierhandenmassage is een bijzondere belevenis, zowel voor de twee masseurs als voor de gemasseerde. Als ontvanger heb ik gemerkt dat het een prachtige kans is om echt los te laten, je over te geven aan bijzondere aanraking, er helemaal mogen zijn. En als masseur is het een feest van samenwerken en afstemmen en heerlijk masseren. 

Vierhandenmassage biedt de mogelijkheid om iemand volledig te raken. En door het samenwerken is er ook de vreugde van het delen van liefdevolle aanraking en energie.  In de vierhandenmassage ervaar je deze intentie: helpen het oude los te laten, en het nieuwe te verwelkomen.

Deze massage is bijzonder geschikt voor iedereen die iets te vieren heeft. Of een speciale periode in zijn of haar leven wil afsluiten en klaar is voor iets nieuws. Maar eigenlijk voor iedereen die een intense massagebeleving wil meemaken!

De vierhandenmassage is een bijzonder cadeau voor mensen die een overgangssituatie doormaken, voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is.

Wat mag u verwachten

De massage duurt ongeveer anderhalf uur. In die tijd maken we kennis met elkaar en worden de tafel opgesteld. De feitelijke massageduurt ongeveer een uur. Na de massage ruimen wij in alle rust op en geven u de ruimte om de sfeer vast te houden.

Wat kost het

€150 (vooraf of bij binnenkomst)Voor afstanden meer dan 10 km worden reiskosten in rekening gebracht

Tijdstip: s’avonds, in overleg