Chinflex-voetreflexmassage

Voetreflexmassage

Dit is een massagevorm waarbij ik door druk uit te oefenen op bepaalde delen (zones) van de voet een helend effect kan bevorderen op de corresponderende lichaamsdelen. Met andere woorden als ik op de nierzone op de voet druk uitoefen, dan kan dat een helend effect hebben op de nier als orgaan.

Met behulp van voetreflexmassage stimuleert ik het zelf-genezend mechanisme van uw lichaam en bevorder ik de energiedoorstroming waardoor u meer in balans komt. verder verzorgt voetreflexmassage voor een diepe ontspanning en dit zorgt er voor, zeker in onze tijd met heel veel stress en stressgerelateerde problemen, dat u makkelijker kan herstellen. voetreflex is een natuurlijke vorm van genezen die als ondersteuning dient voor de reguliere gezondheidszorg. Het mag dus nooit als vervanging van de reguliere gezondheidszorg gebruikt worden.

De massage die ik u geeft is gericht op ontspanning. mochten er pijnlijke punten ontdekt worden, dan behandel ik die. Heeft u ernstige klachten dan verwijs ik u graag door naar een deskundige voetreflextherapeut.

De massage begin ik altijd met een voetwassing. Daarvoor gebruik ik warm water waarin lavendelmelk is opgelost.